Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Dobrodošli u našu kompaniju

Ducla grupa je međunarodna kompanija, među najuspešnijim u regionu u oblasti uvoza hrane i neprehrambenih proizvoda. Iako je u početku obuhvatala samo prostor Srbije i Crne Gore, danas naša kompanija pokriva područje celog Balkana.

Uvozimo i distribuiramo samo najkvalitetnije evropske i svetske brendove kao što su Carapelli, Bertolli, Mutti, Riso Gallo, La Perla, Riso Pronto, Shogetten, Loacker, Mauxion, Grabower, Franconia i mnogi drugi.


Aktuelnosti

 • Koncept DuclaGrowTogether programa

  Koncept DuclaGrowTogether programa

  22.06.2022.

  Prvi posao u struci!Moguće je… Upravo si završio fakultet ili si apsolvent ? Zanima te rad u FMCG industriji ? Želiš da započneš karijeru u jednoj od najbrže rastućih kompanija u region? Budi deo DuclaGrowTogether programa DuclaGrowTogether je program podrške mladima bez radnog iskustva. Kako je nastao DuclaGrowTogether program ? DuclaGrowTogether program je nastao kao način podrške diplomiranim studentima u kreiranju sopstvene...

  Opširnije »
 • Shogetten promocije 2019.

  Shogetten promocije 2019.

  31.10.2019.

  Pored degustacije proizvoda na Schogetten promocijama najmljadje potrošače animirali smo i maskotom.

  Opširnije »
 • Sistem menadžmenta bezbednošću hrane

  Sistem menadžmenta bezbednošću hrane

  22.05.2019.

  Zahvaljujući usmerenosti na kvalitet i najviše standarde u svakom segmentu poslovanja naša kompanija je dobila i sertikat  ISO 22000: 2005  - za uspostavljanje i uspešnu primenu “Sistema menadžmenta bezbednošću hrane”.

  Opširnije »
 • Proslava povodom odlaska naše koleginice u penziju

  Proslava povodom odlaska naše koleginice u penziju

  18.05.2019.

    U prijatnom ambijentu restorana Stara Kapetanija u Zemunu proslavili smo odlazak naše koleginice u penziju. Tom prilikom koleginica Slađana Cvetković dobila je zasluženi poklon za dugogodišnju odanost kompaniji, veliku angažovanost i posvećenost poslu.

  Opširnije »
 • Il Primo škola kuvanja

  Il Primo škola kuvanja

  10.07.2018.

  Pogledajte kako smo se proveli sa dragim potrošačima, novinarima i kolegama iz Delhaize, Mercator i Vero sistema na kulinarskoj radionici

  Opširnije »

Proizvodi koje zastupamo

 • Riso Pronto Lombardo

  Riso Pronto Lombardo je vrhunski italijanski pirinač, uzgajan na ograničenom geografskom području . Na našem tržištu su dostupne tri vrste: Sent Andrea, Round i Indica.

  Opširnije »
 • Riso Gallo Integrale

  Jedinstven proizvod na tržištu je Riso Gallo Blond Integrale, integralni pirinač već pripremljen na pari, pa umesto 45 min kod klasičnog integralnog pirinča, kuvanje skraćuje na svega 14 minuta.

  Opširnije »
 • Carapelli No.1 u Italiji

  Prema istraživanju ugledne svetske agencije AC Nielsen od 11.2012 Carapelli ulje je broj jedan u Italiji!

  Opširnije »
 • La Perla tunjevina

  La Perla riba i tunjevina su vrhunskog kvaliteta, bez aditiva i konzervanasa. Kompanija Oto Frank ima tradiciju dugu više od 50 godina i garant je nemačkog kvaliteta. La Perla tunjevina je lider na domaćem trištu.

  Opširnije »
 • Mutti proizvodi

  Mutti proizvodi od paradajza su broj 1 u Italiji jer se prave samo od najkvalitetnijeg svežeg paradajza, bez dodatka vode i ulja tako da su proizvodi 100% prirodni a samim tim i zdravi.

  Opširnije »
 • Shogetten čokolade

  Fantastične nemačke čokolade u više od 10 ukusa podeljene su na 16 savršenih kockica i upakovane u kartonsku kutiju tako da možete bez lomljenja, fino i elegantno poslužiti čokoladu i odložiti je do sledećeg susreta.

  Opširnije »
 • Mauxion

  Mauxion bombonjere u elegantnom pakovanju zadovoljiće svačiji ukus. Bombonjera će uvek biti idealan poklon i rado viđen gost!

  Opširnije »
 • Mutti pulpa

  Probajte pulpu od sveže iseckanog paradajza! Bez konzervanasa, aditiva i ikakvih dodataka. Čist paradajz 99, 7% i 0,3% soli.

  Opširnije »
 • Grabower

  Grabower šampite su idealna poslastica za sve sladokušce. Penaste i mekane šampite prelivene su mlečnom, belom i tamnom čokoladom.

  Opširnije »

Izdavanje poslovnog prostora

Izdaje se poslovni prostor Poslovna zgrada na Batajničkom drumu - Zemun, NOVOGRADNJA 2012

Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje poslovnog prostora
Opširnije »

Nova La Perla TV kampanja

Pogledajte naš novi La Perla TV spot koji emitujemo na TV stanicama širom Srbije tokom čitavog trajanja posta!