Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Mauxion

 

Tradicijom dužom od 150 godina  nemački proizvođač “Mauxion” je jedan od ključnih brendova u kategoriji čokolada u Evropi. Davne 1855. godine Nemac Andre Mauxion  je pronašao originalnu recepturu za ove čokolade, koje sve do danas poštuju  brojne standarde i nosioci su sertifikata koji garantuju kvalitet proizvoda (ISO 9000 i IFS). Pored izvrsnih čokolada, iz bogatog asortimana “Mauxion” se posebno izdvajaju bombonjere, koje u svakoj prilici mogu biti divan poklon.

Mauxion Feelings bombonjera (200 gr)


Feelings bombonjera je slatkiš vrhunskog, nemačkog kvaliteta i veoma prihvatljive cene. Pakovanje od 200gr najkvalitetnijih čokoladnih poslastica sa različitim čokoladnim ukusima, potpuno će zadovoljiti svakog pravog sladokusca. Ono što je, takođe, veoma važno, u pakovanju se nalazi, čak, 20 komada ovih poslastica, gusto spakovanih jedna do druge-više slatkiša i više uživanja! Za romantične i druge posebne trenutke,  Mauxion Feelings bombonjera je pravi način da se osveži sećanje na pomalo zaboravljen običaj darivanja ovih poslastica.

             

Mauxion Fontessa bombonjera (200 i 400gr)
Mauxion Fontessa bombonjera je nemački slatkiš koji zadovoljava svačiji ukus i ima odličan onos između cene i kvaliteta, a dizajn mu je tako elegantan da ga ne morate posebno pakovati! Ono što je,  takođe,  veoma  važno,  u  pakovanju  ćete  dobiti  punu  kutiju  ovih  poslastica,  gusto spakovanih jednu do druge-više slatkiša i više uživanja!  Mauxion Fontessa bombonjera u pakovanju sa mašnicom od 200g i 400 g obradovaće sve koji vole da uživaju u harmoniji slatkih čokoladnih nota različitih oblika i ukusa...

       

Mauxion Happiness bombonjera (400 gr)


Ovaj  slatkiš  vrhunskog  kvaliteta  i prihvatljive cene, upakovan je u veoma interesantan dizajn,  a njen naziv  prenosi  originalnu poruku onome kome poklonite. Pakovanje od 200gr najkvalitetnijih čokoladnih poslastica sa različitim čokoladnim ukusima, potpuno će zadovoljiti svakog pravog sladokusca. Ono što je, takođe,  veoma  važno,  u  pakovanju  se nalazi,  čak,  20  komada  ovih  poslastica,  gusto spakovanih jedna do druge-više slatkiša i više uživanja! Mauxion Happiness bombonjera je idealan poklon koji prenosi tradicionalne znake pažnje.