Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

O nama

Ducla grupaDucla grupa je međunarodna kompanija, među najuspešnijim u regionu u oblasti uvoza hrane i neprehrambenih proizvoda. Iako je u početku obuhvatala samo prostor Srbije i Crne Gore, danas naša kompanija pokriva područje celog Balkana.

Ducla trading Beograd d.o.o. osnovana je u aprilu 1996. godine kao srpsko-nemačka firma za uvoz-izvoz, veleprodaju i distribuciju.

1997. godine osnovana je nova kompanija u Bosni i Hercegovini – Ducla Modriča. Danas Ducla d.o.o. Modriča pokriva sve delove Bosne i Hercegovine.
Da bi poboljšali poslovnu efikasnost, 1999. godine je počela sa radom i firma Ducla transporti, ogranak Ducle koji danas obavlja kompletan međunarodni drumski transport za našu i partnerske kompanije. Posebno smo ponosni na naš tim vozača kamiona sa dugim iskustvom na putevima širom Evrope. Ducla Transporti je opremljena sa 10 modernih kamiona (EURO 3) kao i sa 7 kamiona za posebne namene (hladnjače...). 

2005. godine osnovana je još  jedna kompanija u Sloveniji – Ducla Kopar. Ova kompanija pokriva tržište Slovenije i Hrvatske, što čini da je Ducla grupa prisutna u gotovo svim svim republikama bivše Jugoslavije. 

transportNaši strani partneri

Naši partneri su lideri na tržištu u svojim zemljama, široko zastupljeni na međunarodnom tržištu. Zastupamo samo najbolje evropske i svetske brendove proverenog kvaliteta i duge tradicije:

  • Carapelli i Bertolli maslinova ulja (brendovi Deoleo grupe koja je najbolja u svetu); Naš partner - Deoleo je međunarodna grupacija koja proizvodi najbolja ulja na svetu i vodeće brendove na svetu ; svaki od brendova je lider u nekoj od zemalja u Italiji, Španiji i USA.Carbonell nije samo lider na španskom tržištu, već je najprodavanije špansko ulje na svetu. Bertolli je najpoznatiji brend na svetu, a drugi brend u Italiji (a sada i kod nas na tržištu imamo čast da prezentujemo svetski broj 1. Carapelli je broj 1 u Italiji u kategoriji ekstra devičanskih ulja (prema istraživanju AC Nilsen 2013), iz čuvene Toskane iz okoline Firence, sa tradicijom još od davne 1893. godine. Još dva poznata brenda u sastavu Deoleo grupe: Hojiblanca i Sasso
  • Brendovi broj 1 u Italiji: Mutti, Riso Gallo i Loacker
  • Riso Pronto, La Perla, Il Capitano, Mardešić, Schogetten, Mauxion, Baron, Franconia, Kaoka, Grabower, Azucar Demero i DankaD

Naši uspesi

Prema izveštaju Privredne Komore Srbije za 1997. godinu, Ducla trading d.o.o. Beograd je bila na 49. mestu na listi najuspešnijih kompanija u Jugoslaviji, uključujući i državna preduzeća.

2006. godine prema podacima agencije „Progresiv“ istraživanje tržišta je pokazalo da je naš brend La Perla na vodećem mestu na  domažem tržištu sa učešćem od čak 45.50%.

serifikat

Naša vizija

Mi u Ducli verujemo da su postojanost i poštovanje principi koji opisuju za šta se mi zalažemo, kvalitet i pouzdanost su ono što isporučujemo. Takođe smatramo da ništa od ovoga ne bi postigli bez našeg tima, jakog vođstva, inovativnosti – ali pre svega bez naših prijatelja i poslovnih partnera.

nova-zgradaNaša budućnost

Ponosni na dosadašnje uspehe, i dalje imamo isti cilj kao na početku: superiorno pokrivanje tržišta i proširenje prodaje i distribucije.