Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Roskon

Na obali Baltičkog mora, u oblasti Kalinjingrada, u Rusiji, nalazi se Roskon, jedna od najvećih i najmodernijih kompanija za proizvodnju konzervirane ribe. Najsavremenijom tehnologijom prerade, visokokvalifikovanim stručnjacima i provklasnim proizvodima, Roskon predstavlja jednog od najvećih izvoznika konzervirane ribe sa područja Ruske Federacije. Vrhunskim kvalitetom i poslovanjem po najvišim standardima, ukazano im je poverenje Evropske unije, u čije zemlje članice izvozi svoje proizvode, a konstantnim inovacijama i ulaganjem u najnovije tehnologije, svake godine širi asortiman, zadovoljavajući tako potrebe savremenog potrošača.


Roskon sardina atlantska 250g


Od najkvalitetnijih sardina iz atlantskog okeana, konzerviranih prema najsavremenijoj tehnologiji, prelivenih biljnim uljem, sa malo soli, Roskon sardine su lagan, kvalitetan i zdrav obrok za celu porodicu. Easy open konzerva, jednostavna za upotrebu, čuva svežinu i sve hranjljive sastojke ribe. Bogata selenom, kalcijumom, gvožđem, vitaminima i belančevimana, Roskon sardina je čisto zdravlje koje iz atlantika dolazi pravo na naše trpeze.

 

 

 

Roskon skuša atlantska 250g


Za istinske ljubitelje vrhunskih ribljih delicija, koji traže posebnost i kvalitet, Roskon atlantska skuša je idealan izbor. Reč je o najfinije probranoj skuši iz Atlantskog okeana - jednoj od tri najzdravije ribe na svetu, sa dodatim najfinijim biljnim uljem, koje joj daje završni detalj za potpuni gastronomski užitak. Svi hranjivi sastojci ribe su sačuvani specijalnom tehnologijom konzerviranja. Vrhunski ukus i specifična aroma su ono što Roskon skušu svrstava među najtraženije riblje specijalitete.

 

 

Roskon sardina atlantska u povrću 230g

 

Od najkvalitetnijih sardina iz atlantskog okeana, konzerviranih prema najsavremenijoj tehnologiji, prelivenih biljnim uljem, sa dodatkom povrća, Roskon sardine su lagan, kvalitetan i zdrav obrok za celu porodicu. Bogata selenom, kalcijumom, gvožđem, vitaminima i belančevimana, Roskon sardina je čisto zdravlje koje iz atlantika dolazi pravo na naše trpeze.

 

 

Roskon skuša sa povrćem 230g


Roskon atlantska skuša sa povrćem je idealan izbor za ljubitelje ribljih specjaliteta. Reč je o najfinije probranoj skuši iz Atlantskog okeana - jednoj od tri najzdravije ribe na svetu, sa dodatim najfinijim biljnim uljem i povrćem, koje joj daje završni detalj za potpuni gastronomski užitak. Svi hranjivi sastojci ribe su sačuvani specijalnom tehnologijom konzerviranja. Vrhunski ukus i specifična aroma su ono što Roskon skušu svrstava među najtraženije riblje specijalitete.

 

 

 

Roskon dimljene papaline 160g


Jedan od omiljenih proizvoda trpeza širom Evrope je Roskon najfinija baltička papalina,  jedna od najtraženijih sitnih riba. Nezaboravan ukus i specifična aroma ove ribe postižu se dimljenjem papalina na bukovom drvetu i dodavanjem biljnog ulja prilikom konzerviranja. Easy open konzerva, jednostavna za upotrebu, čuva svežinu i sve hranjljive sastojke ribe. 100 % užitka u vrhunskom ukusu!

 

 

 

Roskon haringa atlantska 250g

 

Haringa je jedna od najomiljenijih riba zbog veoma ukusnog mesa bogatog belančevinama i mastima ali i zbog mogućnosti spremanja na mnogo načina. Bogata je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama i proteinima. Izuzetnog je ukusa.