Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Basso

Basso kompanija sa tradicijom dugom 114 godina proizvodi maslinova ulja najvišeg kvaliteta. Basso maslinovo ulje nastalo je kao rezultat najfinije mešavine renomiranih svetskih dobavljača maslina. Maslinovo ulje je delikatnog ukusa uz opojni miris masline koji svakom jelu daje posebnu aromu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basso extra virgine maslinovo ulje amfora 0,5l i 1l

Najprepoznatljivije Basso maslinovo ulje je hladno ceđena, ekstra devičanska amfora. Upečatljiva i elegantna boca jedinstvena je na našem tržištu, i svojim izgledom prati najviši kvalitet maslinovog ulja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basso ekstra devičansko maslinovo ulje PET  1l

Basso ekstra devičansko maslinovo ulje, dobijeno prvim presovanjem maslina i hladnim ceđenjem, možete naći i u praktičnoj PET ambalaži, bez bojazni da će se izgubiti uravnotežen i blag ukus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basso maslinovo ulje  1l

Basso Olio di Oliva maslinovo ulje je rafinisano ulje koje predstavlja zdravu i kvalitetnu zamenu za biljno/suncokretovo ulje. Zbog visoke tačke ključanja, pogodno je za dinstanje, pečenje i prženje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basso ulje od komine masline 0,5l i 1l

Basso ulje od komine masline koje je idealno za prženje i dinstanje. Odličan odnos cene i kvaliteta je jedan od glavnih aduta kada je u pitanju ovo ulje italijanske kompanije Basso. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basso Aceto balsamico 0,5l i vinsko sirće 1l

Aceto balsamico je tradicionalni italijanski proizvod koji potiče iz Modene. Kao visoko cenjen proizvod kod profesionalnih kuvara i gurmana, idealan je za pripremu raznih vrsta salata, preliva i marinada. Basso vinsko sirće pripremljeno je od pažljivo odabrane, najkvalitetnije sorte grožđa, uzgajane na jugu Italije.