Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Loacker

Loacker je brend broj 1 u Italiji i svetski lider u proizvodnji delikatesnih napolitanki I čokoladnih poslastica.

Loacker napolitanke i čokoladne poslastice su poznate širom sveta po savršenoj i jednostavnoj prefinjenosti i lakoći ukusa i karakteristično dizajniranim pakovanju. Oni su jednostavno lagani, prirodni i izvrsni.

 

Zašto su ovi proizvodi tako dobri?
 

 

Pre svega su načinjeni u samom srcu prirode, stižu sa alpskih proplanaka i sadrže u sebi ono najbolje od svežeg planinskog vazduha i čiste izvorske vode. Tu se nalaze ogromni pašnjaci na kojima pasu krave koje daju mleko za "Loacker" proizvode. Sama fabrika "Loacker" se  nalazi u potpuno zdravom i eco friendly okruženju italijanskih Alpi (Južni Tirol). Tradicionalna “Loacker” receptura datira iz davne 1925.godine. "Loacker" poslastice su nesvakidašnja kombinacija hrskavih vafli i najbolje jedinstvene čokolade u svim varijantama. 

“Loacker” proizvodi sadrže najprobraniju smesu koja podrazumeva:

Vrhunski napuljski lešnik, sveže pahuljice kokosa, čistu čokoladu sa kakao puterom (bez dodatih masnoća), devičansko ulje od kokosa, koje je dobijeno prirodnim putem hladnog ceđenja, te prirodne granule vanile.

Ovi proizvodi ne sadrže:

  • veštačke boje
  • konzervanse
  • veštačke arome i dodatke,
  • zasićene masne kiseline i
  • genetski modifikovane namirnice (GMO)

 

 

 

Pakovanje:

Ambalaža kod ovih vafla je poslednje dostignuće tehnologije koja Vam omogućava, da uživate u besprekornoj svežini namirnica svaki put kada ih otvorite! Ljubitelji čokolade će biti naprosto osvojeni poslasticama iz asortimana “Gran Pasticceria”! Probajte ih i osetićete nešto posebno!

 

Gran Pasticceria

Probrani vafli iz asortimana “Gran Pasticceria”, su hrskave čokoladne poslastice stvorene da Vam izmame uzdahe zadovoljstva pri svakom zalogaju i opuštanju koje je uz njih zagarantovano.

“Gran Pasticceria” vafli su načinjeni od izdašnog kremastog punjenja i čokolade i svaki od ponuđenih ukusa ima svoju posebnu čaroliju užitka.

 

 
Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

 

Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

 
 
 
 
 
 
Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

 

 

Loacker Gran Pasticceria sa lešnik kremom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loacker Gran Pasticceria

 

Loacker Gran Pasticceria sa tamnom čokoladom

 
 
 

Loacker Tortina Original, White i Mini

 

 

 

 

 

Loacker napolitanke

 

Napolitanke “Loacker” vrhunski su specijalitet omiljen širom sveta. Proizvode se isključivo u alpskim krajevima na određenoj nadmorskoj visini kako bi zbog tamošnjeg vazduha što duže bile hrskave i sačuvale svoj prepoznatljiv ukus. Napolitanke su napravljene po posebnoj recepturi i odlična su kombinacija mleka, čokolade i pijemontskih lešnika, a 75 posto njihove mase čini ovo izdašno i kremasto punjenje.Ne sadrže veštačke arome, boje ni konzervanse, hidrogenizirane masti, kao ni genetski modifikovane sastojke.

 

 

  
 
 
 
 
  

 

 

 

 

“Loacker” čokolade

Ove izvrsne italijanske čokolade vrhunskog kvaliteta napravljene su po inovativnom i originalnom receptu i predstavljaju potpuno nov proizvod na tržištu. Bilo da se odlučite za tamnu, mlečnu ili belu čokoladu, uživaćete u prepoznatljivom ukusu i zagarantovanom kvalitetu koji su kreirali majstori iz slatke radionice “Loacker”.