Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Grabower

Grabower je nemačka kompanija, koja je od juna 2010. godine postala deo svetski poznatog Continental Bakeries koncerna, koji datira još iz 19. veka i garantuje vrhunski kvalitet proizvoda svojih članica. Continental Bakeries se usresređuje na konstantni, kvalitetni, inovativni razvojni proces, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja svojih potrošača. Osim ka zapadnoevropskom tržištu, proizvodi ovog koncerna se distribuiraju u celom svetu, a proizvode su 14 fabrika širom Evrope. 
Continental Bakeries prate nacionalne i međunarodne trendove i primenjuju ih kroz proizvode. Kratki razvojni procesi, pametne inovacije i konstantni, kvalitetni rast i razvoj su temeljni koncept ovog uspešnog koncerna.
Kompaniju “Grabower Süsswaren” je osnovao Johann Bollhagen davne 1835. godine u Nemačkoj i danas predstavlja sinonim za kvalitetne konditorske proizvode. Proizvode se isključivo u Nemačkoj, u gradovima Grabow, Arnstadt i Kühren. Grabower proizvodi se izvoze u više od 20 zemalja, među kojima je i Srbija. U svom portfoliju ima više od 120 proizvoda koji se proizvode u čak 35 savremenih proizvodnih pogona. Konditorski proizvodi ove renomirane nemačke kompanije nosioci su (IFS) sertifikata koji garantuju kvalitet na najvišem nivou.
Grabower šampite su u Nemačkoj, zbog svog kvaliteta, atraktivnosti i jedinstvenosti  jedan od najpoznatijih i najtraženijih proizvoda  i sinonim  slatkiša detinjstva brojnih generacija.

Grabower šampite

Savremena nemačka konditorska tehnologija, iskustvo i znanje, kao i ljubav prema slatkišima, proizvela je savršen penasti ukus pod nazivom Grabower šampita. Ovaj penušavo-hrskavi slatkiš, preliven najkvalitetnijom nemačkom čokoladom, u pakovanju sadrži 12 komada ove poslastice vrhunskog kvaliteta.  Da bi Grabower šampite bile savršeno ukusne i uvek sveže, proizvedene od najkvalitetnijih i prirodnih sastojaka, brinu se vrhunski nemački stručnjaci iz oblasti konditora. Grabower proizvodi su rezultat tradicionalne proizvodnje ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima koji u sebi ne sadrže GMO, veštačke boje, arome niti konzervanse.

 
                            pakovanje od 250 gr

 

Grabower mini šampite


Grabower mini šampite namenjene su pravim sladokuscima koji vole nekoliko savršenih ukusa spojenih u jedno. Hrskavi vafl i jedinstveni penasti šam preliveni su sa tri različite vrste čokolade- tamnom, mlečnom i belom. Ovaj nemački slatkiš vrhunskog kvaliteta ćete sigurno zavoleti, jer je sasvim neodoljiv! Dekorativne i veoma ukusne, idealne su bilo da spremate slavlje ili jednostavno želite da ugodite svim svojim čulima. Grabower Minis šampite su 32 savršena zalogaja koja će Vas garantovano oduševiti. Grabower proizvodi su rezultat tradicionalne proizvodnje ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima koji u sebi ne sadrže GMO, veštačke boje, arome niti konzervanse.

                                        pakovanje od 266 gr