Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Pronto zimnica

Pronto proizvodi  idealna su alternativa bakinoj ili maminoj kuhinji! Sačinjeni od domaćeg voća i povrća, ručno branog, pažljivo biranog i pripremljenog po tradicionalnoj recepturi, bez dodatnih boja i aroma. Svojim ukusom i aromom pružiće vam kulinarsku čaroliju svojstvenu našem podneblju. Kada izaberite Pronto - izabrali ste najbolje iz prirode.

 

 

Pronto kompot od višanja 720ml 

Od svežih, ručno branih, najkrupnijih domaćih konzumnih višanja bez koštice, nastao je Pronto kompot. Izuzetnog kvaliteta, proizveden po domaćoj recepturi kako bi se sačuvale sve hranljive materije iz voća, predstavlja vrhunski proizvod na našem tržištu. Ukus Pronto kompota od višanja je ukus koji vraća u detinjstvo i u dane kada su mame same pravile ovako nezaboravne poslastice. Sada su nam, identičnog ukusa i arome, dostupne tokom cele godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pronto blagi i ljuti ajvar 720ml
Pronto ajvar je autentični balkanski specijalitet, biser domaće kuhinje, pretočen u pravu strast na tanjiru!  Od selektovanog, ručno branog, svežeg domaćeg povrća, spravljen prema tradicionalnoj recepturi naših baka, namenjen je svima koji znaju da prepoznaju originalan, domaći kvalitet. Idealna mešavina povrća u Pronto ajvaru, blagom ili ljutom, predstavlja brz, lagan, zdrav i ukusan obrok ili prilog a njegov miris, već pri prvom otvaranju tegle, nikoga neće ostaviti ravnodušnim…
 

 

 

 

 

 

 

Pronto domaći ajvar ljuti i blagi 370ml 

Pronto domaći ajvar spremljen je na način na koji su ga naše bake spremale. Harmonija ukusa koja vraća u detinjstvo a kvalitetom se ne razlikuje od bakinog ajvara. Odlična kombinacija svežeg domaćeg povrća daje mu ukus koji se ne zaboravlja i čini ga rado viđenim sastojkom naših obroka. 

 

 

 

 

 

 

 

Pronto kiseli krastavci 720ml

Domaća zimnica je nezamisliva bez kiselih krastavčića. Samo pažljivo birani, ručno brani domaći krastavci, najkvalitetnije sorte, u rasponu od 6 do 9 centimetara, nalaze se u teglama Pronto. Bez njih je domaća trpeza nepotpuna u bilo koje doba godine. Znalački ukiseljeni, prepoznatljive arome i ukusa, pravi su poklon prirode našim domaćinstvima tokom cele godine.
 

 

 

 

 

 

 

Pronto kornišoni I klasa 720ml

Pronto kornišoni se proizvode od visoko kvalitetnih, pažljivo odabranih, ručno branih domaćih kornišona. Osim izuzetnog kvaliteta i vrhunskog ukusa, proizvedenih bez upotrebe konzervansa,  kornišoni  Pronto  pravi su delikatesi na vasoj trpezi. U rasponu od 3 do 6 cm pogodni su i za dekoraciju vaših delicija, za male zalogaje, za salate i priloge, pravi su izbor tokom cele godine.

 

 

 

 

 

 

Pronto cvekla 720ml

Pronto  vrhunska, rezana, domaća cvekla, predstavlja teglu punu zdravlja! Najbolji komadi ove najlekovitije povrtarske kulture koja sadrži najširu lepezu vitamina i minerala, svoje mesto su našli u Pronto proizvodima. Neodoljivi ukus i prirodna boja sačuvani su savremenom tehnologijom prerade koja zadržava baš sva svojstva ovog povrća. Za sve koji znaju da cene originalne ukuse našeg podneblja,  tu je Pronto.
 

 

 

 

 

 

Pronto mešana salata 720ml

Pažljivo birana kombinacija povrća spravljena po tradicionalnoj recepturi. Odličan spoj kupusa, paprike, krastavca i šargarepe čini ovu salatu dobrodošlom na svakoj porodičnoj trpezi. Domaće gajeno povrće, pažljivo birano i spremano za sve ljubitelje mešane salate činiće savršeni dodatak svakom vašem obroku. 

                                                  

 

 

 

 

 

 

Pronto barena žuta i crvena paprika 720ml

Pronto barena paprika je tegla  puna najzdravijih, ručno branih, mesnatih delova domaće crvene ili žute paprike, fino iseckane i obarene. Pripremljena po domaćoj recepturi, Pronto barena paprika je, osim originalnog ukusa i arome, sačuvala i čvrstinu, pa je idalna i kao dekoracija na domaćim trpezama. Savršena i jednostavna, a opet tako autentična, Pronto paprika postaće nezaobilazan sastojak vaše zimnice…
 

 

 

 

 

 

 

Pronto žuta i crvena paprika Somborka 720ml

Izborom Pronto brenda 100% srpskog porekla i proizvodnje, možete biti sigurni da ste odabrali domaći proizvod pripremljen po najvišim standardima. Plodovi paprike Somborke ručno su birani, isključivo bez oštećenja i bez izmene pigmentacije.

 

 

 

 

 

 

Pronto feferoni 370ml i 40g

Za ljubitelje pikantnijih ukusa, Pronto feferoni su idealan izbor. Svojim kiselkasto-ljutim ukusom, oplemeniće svaku kulinarsku čaroliju i učiniti je još originalnijom. Pronto feferoni su pravo blago iz prirode, s obzirom da sadrže samo najkvalitetnije komade ovog povrća, pripremljenog na specijalan način kako bi sačuvao 

 

 

 

 

Pronto mix paprike i šampinjoni sa sirom 370gr

Savršen balans ukusa neuobičajene, sasvim drugačije kombinacije od onih koje ste do sada probali, nalazi se u Pronto mix proizvodima. Neodoljiv miks domaćih čeri paprika i šampinjona, punjenih feta sirom, neće ostaviti ravnodušnim ni najprobirljivije ljubitelje kvalitetnih obroka. Blago reski ukus i kombinacija boja, čine ovaj proizvod ukusnom i dekorativnim prilogom vašim kulinarskim specijalitetima i predstavljaju pravu ekskluzivu na našem tržištu.

 

 

 

 

Pronto čeri paprike sa sirom 370gr

Primena domaće recepture u pripremi najkvalitetnije crvene čeri paprike punjene feta sirom, rezultira fantastičnim, delikatnim prilogom, blago kiselog ukusa i kompaktne teksture. Hrskavu papriku savršeno dopunjuje mekan Iisočan feta sir, te zajedno predstavljaju idealnu kombinaciju za ukusna predjela ili kao dodatak kulinarskim delicijama. Proizvedeno po tradicionalnoj, domaćoj recepturi kako bi se sačuvao autentičan ukus i sve hranljive materije iz povrća.

 

 

 

 

Pronto feferone sa sirom 370gr

Domaći feferoni punjeni feta sirom probudiće sva čula zbog svog specifičnog, pikantnog ukusa i arome. Spadaju među omiljeno povrće na našim prostorima koje se naročito slaže uz mesna jela, jela sa roštilja i razna variva. Feferoni pospešuju sagorevanje kalorija, dobri su za apetit i pomažu u čišćenju probavnog sistema. Kombinacija feferona sa feta sirom predstavlja pravu simfoniju ukusa koja će zadovoljiti i najizbirljivije.

 

 

 

 

Pronto šampinjoni sa sirom 370gr

Originalna receptura spojila je dva sjajna ukusa domaće i mediteranske kuhinje u jedno. Krupni, mesnati, čvrtsi domaći šampinjoni punjeni feta sirom predstavljaju kombinaciju dve velike kulinarske tradicije na najukusniji način. Ukus Pronto šampinjona sa sirom je ukus koji se dugo pamti i koji ćete zavoleti na prvi zalogaj.