Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Pronto sokovi - 100% prirodno

Pronto proizvodi  idealna su alternativa bakinoj ili maminoj kuhinji! Sačinjeni od domaćeg voća i povrća, ručno branog, pažljivo biranog i pripremljenog po tradicionalnoj recepturi, bez dodatnih boja i aroma. Svojim ukusom i aromom pružiće vam kulinarsku čaroliju svojstvenu našem podneblju. Kada izaberite Pronto - izabrali ste najbolje iz prirode.

Pronto sokovi su sokovi od 100% voća i povrća, bez dodatog šećera,blagotvorno deluju na zdravlje. Preporučuju se za celokupnu populaciju i pogodni su za dijabetičare. Pasterizovani su, bez konzervansa, veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača. Pakovani su u elegantnu staklenu ambalažu od 1l koja je bespovratna i najzdravija. Pronto sokovi su izuzetnog i izbalansiranog prijatnog ukusa. Jedinstveni ukusu i kombinacije.

 

 

 

Pronto sok - jabuka i sibirska aronija 1l - 100% prirodno

Pronto sok-jabuka i sibirska aronija se sastoji od 60%soka od jabuke iz koncentrata soka i 40% soka od aronije iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.

Ovaj napitak je dar Vašem organizmu. Kombinacija vitamina C,A, E, B6, B9 i vrlo retkog vitamina P kao i mnoštvo minerala čine ovaj sok saveznikom Vašeg zdravlja. Vaše telo će Vam biti zahvalno nakon popijene čaše ovog soka.

 

 

 

 

 

 

Pronto sok - cvekla i šargarepa 1l - 100% prirodno 

Pronto sok-cvekla i jabuka se sastoji od 70% soka od cvekle iz koncentrata i 30% kaše od šargarepe. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.

Sok od cvekle u kombinaciji sa šargarepom okrepiće Vaš organizam. Sok od 100% prirodnih sastojaka. Odličan je za Vaše zdravlje i to za čišćenje jetre, snižavanje krvnog pritiska. Izvor vitamina u jednoj čaši soka.

 

 

 

 

 

 

Pronto sok  - šargarepa, jabuka i narandža 1l - 100% prirodno

Pronto sok-šargarepa, jabuka, narandža se sastoji od 40% kaše od šargarepe, 38% soka od jabuke iz koncentrata iz soka i 22% soka od narandže iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.

Sok od šargarepe sam po sebi ima slatkast, kremast ukus, ni nalik onom koji bi inače očekivali. Još kada je šargarepa u kombinaciji sa pomorandžom i jabukom, dobijate energetsku bombu za Vaš organizam. Pun vitamina A, C, kalcijuma. Kao takav odličan je za kožu, oči, imunitet kako kod odraslih tako i kod dece.

 

 

 

 

 

 

Pronto sok - jabuka 1l - 100% prirodno

Pronto sok-jabuka napravljen je od 100% soka od jabuke iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.

100% prirodni sok od najkvalitetnijih jabuka. Priredite svom organizmu gozbu i pojačajte svoju koncentraciju i pamćenje konzumiranjem prirodnog soka od jabuka.

 

 

 

 

 

 

 

Pronto sok - paradajz 1l - 100% prirodno

Pronto sok-paradajz je napravljen od 100% kuvanog paradajza. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.

Sok od paradajza je poznat kao izvor mladosti. Sadrži antioksidans likopen koji usporava starenje i štiti od UV zračenja. Iznenadiće Vas bogati ukus paradajza i postaće Vam omiljeni prirodni eliksir mladosti.