Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Dax

Samo najbolje za Vaše ljubimce!

Kompanija PET Hungarija Kft predstavlja evropskog lidera po godišnjoj proizvodnji konzervirane hrane za kućne ljubimce, a deo je velike evropske multinacionalne kompanije. Uspeh na tržištu postižu zahvaljujući odličnom kvalitetu i povoljnim cenama.

Kako bi išli u korak sa različitim životnim stilovima i prehrambenim promenama kroz koje životinje neminovno prolaze, PET Hungarija Kft ima vlastiti istraživački centar koji usko sarađuje sa raznim veterinarskim ustanovama i tako je uvek korak ispred savremenih trendova. Kombininujući oba faktora - stručno znanje sa vlastitim istraživanjima, stvara se temelj filozofije ove kompanije; pružiti širok spektar proizvoda za zdravog i zadovoljnog ljubimca svakog pojedinačnog klijenta.

Dax spada među najpoznatije brendove ove korporacije jer sadrži širok spektar različitih proizvoda u čiji sastav ulaze optimalne količine vitamina i minerala koje su potrebne za pravilan rast i razvoj kućnih ljubimaca. Vitamini koji se nalaze u svakom Dax proizvodu, utiču na imunološki sistem, vitalizaciju mišića, jačanje kostiju i zaštitu kože životinja.

 

​ 

 
 
 
 
 
 
                                                                                                 
konzerva-400 i 1.240g
 

       suva hrana 3 i 10kg

 

 

Vaši ljubimci će ih obožavati, jer su prilagođeni njihovom čulu ukusa i mirisa, a uz to sadrže i biološki vredne proteine, masti, ugljene hidrate, vitamine i minerale. Redovnim konzumiranjem Dax proizvoda, ljubimac će unositi sve bitne hranjive sastojke i zadržati svoje i zdravlje kostiju i zuba.

Dax proizvodi su potpuno uravnoteženi, sadrži sve potrebne sastojke koji pokrivaju dnevnu dozu energije i zdravlja za kućne ljubimce. Ne sadrže veštačke boje, konzervanse i GMO, već samo pažljivo izabrane, kvalitetne i lako svarljive sastojke.

           

Osim najkvalitetnijih sastojaka, u proizvodnji suve DAX hrane koriste se moderne, kompjuterski kontrolisane tehnologije. Proizvodni proces se kontroliše po HACCP i ISO standardu kvaliteta, po čemu je DAX hrana jedinstvena u ovoj oblasti proizvodnje.

konzerva-400gr

 

Suva hrana za mačke - granule sa ukusom živine 1kg

 

 

Pašteta za mačke 100g

 

Pašteta za pse 300g

 

Vlažna hrana u kesicama za pse sa ukusom ćuretine i pačetine, ili govedine i zečetine 100g

 

Vlažna hrana u kesicama za mačke sa ukusom piletine ili govedine 100g

 

Salama za pse sa ukusom piletine i govedine 1kg