Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Continental Bakeries

Hig Hagemann je nemačka kompanija, deo svetski poznatog Continental Bakeries koncerna, koji datira još iz 19. veka i garantuje vrhunski kvalitet proizvoda svojih članica. Continental Bakeries su usresređuje na konstantni, kvalitetni, inovativni razvojni proces, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja svojih potrošača. Osim ka zapadnoevropskom tržištu, proizvodi ovog koncerna se distribuiraju u celom svetu. Unutar različitih grupa proizvoda, Continental Bakeries nalaze se na visokoj poziciji u Evropi i poseduje 14 proizvodnih mesta – fabrika širom Evrope. 


Continental Bakeries prate nacionalne i međunarodne trendove i primenjuju ih na proizvode. Kratki razvojni procesi, pametne inovacije i konstantni, kvalitetni rast i razvoj su temeljni koncept ovog uspešnog koncerna.
Svi proizvodi su rezultat poluvekovne proizvodnje ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima koji u sebi ne sadrže GMO, veštačke boje, arome niti konzervanse.

 

Hig Hagemann mešavina  NAJFINIJIH kolačića 500gr


Hig Hagemann mešavina najfinijih kolačića predstavlja slatkiš nemačkog kvaliteta, ali njegov ukus neodoljivo podseća na tradicionalne, domaće kolače. Neki od njih punjeni su domaćim džemom, neki preliveni najfinijom nemačkom čokoladom i belom ukusnom marcipan masom. Ono što ih, takođe, povezuje sa našom tradicijom, jeste poluvekovna proizvodnja ovog slatkiša pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima koji u sebi ne sadrže veštačke boje, arome niti konzervanse, kao i zavidna gramaža-čak 500gr u jednoj kesici! Pun, hrskav ukus ovih kolačića, bez GMO, veštačkih boja, aroma i konzervanasa.


 

 

 

Hig Hagemann mešavina  NAJFINIJIH napolitanki 400gr


Hig Hagemann mešavina najfinijih napolitanki predstavlja ukusnu, hrskavu poslasticu nemačkog kvaliteta sa tradicijom dugom pola veka, proizvedenu pod najboljim uslovima i sa najkvalitetnijim sastojcima. Bez veštačkih boja i aroma, bez GMO, hrskave i uvek sveže napolitanke punjene najkvalitetnijim kakao kremom sa nekoliko različitih ukusa u jednoj kesici, a povezuje ih isti kvalitet u sastavu. Najbolji način završetka dana je opuštanje uz dobru knjigu i Hig Hagemann mešavinu napolitanki.


 

 

 

Hig Hagemann Doppel keks 500gr i 250gr

Pakovanje od 500 gr i 250gr ukusnih Hig Hagemann sendvič keksa sa, čak, 33 % kakao punjenja koje garantuje nemački kvalitet, je prava mera za sve sladokusce. Dva uvek sveža keksa, bez veštačkih boja, aroma i konzervansa,  povezuje ukusni  kakao fil koji se topi u ustima već pri prvom zalogaju. Odavno je poznato da konzumiranje proizvoda od kakaa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, a podiže i nivo raspoloženja. Svakodnevno  unošenje proizvoda od kakaa pozitivno utiče i na snižavanje krvnog pritiska, tako da je Hig Hagemann sendvič keks najbolji način da iskombinujete zdravlje i slatko zadovoljstvo. 

 

 

 

 

 

Continental Bakeries Black Magic 176gr

Black Magic keks podrazumeva 176g kvalitetnog sendvič keksa, sa 29% punjenja od mlečnog krema koje garantuje nemački kvalitet i prava mera je za sve sladokusce. Dva uvek sveža keksa, bez veštačkih boja, aroma i konzervansa, povezuje ukusni mlečni fil koji se topi u ustima već pri prvom zalogaju. Odavno je poznato da konzumiranje proizvoda od kakaa dovodi do opuštanja i ublažavanja bola a podiže i nivo raspoloženja.

 

 

 

Continental Bakeries Pink Magic 176g

Pink Magic keks podrazumeva 176g kvalitetnog sendvič keksa, sa 34% punjenja od čega je 20% krem od vanile i 14% maline. Savršeni spoj hrskavog keksa i krema od vanile i maline učiniće da se osećate savršeno samo nakon jednog zalogaja.

 

 

 

 

 

Continental Bakeries Duo Magic 176g

Buo Magic keks podrazumeva 176g kvalitetnog sendvič keksa, sa 29% punjenja od kakao krema. Za sve ljubitelje kakaa tu je savršeni spoj uvek svežeg keksa i kakao krema koji se topi  u ustima pri prvom zalogaju. Osetite duplu magiju kakao ukusa.