Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Ybarra

 

 

Ybarra predstavlja sinonim za iskustvo, inovaciju i kvalitet. Za preko 170 godina tradicije kompanija je prikupljala potrebno znanje kako bi održavala najviši nivo i prisutnost na konkurentnom tržištu koje se neprestano menja. Moderni manufakturni sistemi i rigorozne kontrole kvaliteta, kao i izbor plodova iz geografski privilegovane lokacije - Andaluziji , omogućavaju prodaju striktno najkvalitetnijih proizvoda. 

Investiranjem u inovacije, i prilagođavanju proizvoda potrebama modernog potrošača, Ybarra je dospela na listu vodećih, ne samo španskih, već i svetskih brendova.

 

  

 

Ybarra extra virgine maslinovo ulje 0,25l, 0,5l i 1l

Hladno ceđeno, ekstra devičansko maslinovo ulje se  dobija od prvog presovanja biranih maslina. Blagog    je i uravnoteženog ukusa, i stoga je odličan izbor za  sve poznavaoce i ljubitelje kvalitetnog maslinovog ulja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ybarra ulje od koštica grožđa 0,75l i 1l

Pored toga što poseduje jednake nutritivne vrednosti kao i maslinovo, i ulje od koštice grožđa možete koristiti u iste svrhe, kako za salate, tako i za prženje, obzirom da je zbog viskoke tačke ključanja pogodno za sve vrste jela.