Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Baron

 

 

Brend Baron donosi u Srbiju kvalitetnu čokoladu u ekskluzivnoj ambalaži, i sa obiljem egzotičnih ukusa. 

 

 

Baron Delicadore čokolada sa lešnikom, jagodom, kokosom, macchiato i karamel kremom 200g

 

Baron Delicadore čokolade upakovane su pojedinačno u prefinjenu zlatnu foliju, nalik na zlatne poluge. Vrhunska mlečna i tamna čokolada sastoji se od 8 štanglica, punjenih ukusnim kremom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baron Delicadore čokolada sa kremom ukusa višnje, Irish Cream-a, viskija i mente 200g

Ukusi za prave hedoniste - uživajte u bogatstvu punih aroma, ili poklonite nekome trenutke uživanja i putovanje na granicu čokoladnog carstva i blaženstva omiljenog pića. 

 

 

 

 

 

 

 

Baron Swwet Obsession 250g

Bombonjera prigodno nazvana "slatka opsesija" upravo je to - kolekcija najfinijih čokolada u štanglicama od kojih se nikada ne možete zaustaviti samo na jednoj. Prepustite se najraznovrsnijim aromama kao što su mocca-vanilla, pomorandža, mlečna čokolada i višnja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baron Yummy čokolada kafa-badem, karamel, kikiriki, trufle i krispi 275g

 

Odličan odnos cene i kvaliteta dolazi u ovoj veseloj ambalaži najnovije čokolade brenda Baron! Specifični ukusi upakovani su u 275g table najfinije meke čokolade: kafa i badem, karamela, trufle i krispi, i kikiriki. Odvažite se i isprobajte nesvakidašnje kombinacije ukusa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Hibbi mlečna čokolada za decu 100g

Hibbi čokolada sadrži veliku količinu mleka, i obiluje kalcijumom, te predstavlja zdravu poslasticu za najmlađe. Punjena je mlečnim ili jagoda-jogurt kremom koji mališani naprosto obožavaju. Svaka štanglica je u pojedinačnom pakovanju, pa tako ne morate brinuti o flekama i musavim obraščićima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baron žele Makarena 200g

Ukusan žele slatkiš u providnom pakovanju je nešto najšarenije, najslađe i najinteresantnije što ste skoro imali prilike da vidite na našem tržištu! Bilo da poklanjate ili kupujete za svoj gušt, izabraćete žele koji je bez premca.