Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Promocije

Svakog vikenda u velikim sistemima kao što su Mercator S, Metro, DIS, Veropulops, Tempo, IDEA, organizujemo promocije naših brendova.

U nastavku možete pogledati slike sa promocija:
 • Shogetten promocije 2019.

  Shogetten promocije 2019.

  31.10.2019.

  Pored degustacije proizvoda na Schogetten promocijama najmljadje potrošače animirali smo i maskotom.

  Opširnije »
 • Carapelli premium linija

  Carapelli premium linija

  31.07.2018.

  Predstavljanje prve premium linije ekstra devičanskog, hladno ceđenog maslinovog ulja u Srbiji - Carapelli Oro Verde, Il Nobile i Organik, ulja najvišeg kvaliteta sa najmanjim procentom kiselosti. 

  Opširnije »
 • Najbolje iz Italije uz najbolje kuvare

  Najbolje iz Italije uz najbolje kuvare

  01.06.2018.

  Dragi potrošači,   Od sada na licu mesta možete probati vrhunska italijanska jela, pripremljena sa najkvalitetnijim italijanskim sastojcima brendova Rummo, Mutti, Carapelli i Riso Gallo. Sjajni kuvari su tu da vas provedu od samog početka i upoznaju Vas sa proizvodom, preko pažljive pripreme, pa sve do degustacije.    Možete nas zapaziti u Tempo, Maxi, Vero i Univer objektima, a mi ćemo Vas rado pozvati da budete deo italijanske magije!      ...

  Opširnije »
 • Naše maskote Hibbi i Carapelli
 • Mutti promocije

  Mutti promocije

  08.12.2014.

  Naše promoterke predstavljaju Mutti proizvode potrošačima. Samo najbolji paradajz, bez veštačkih dodataka, ulja i vode.

  Opširnije »
 • La Perla promocije

  La Perla promocije

  05.12.2014.

  Tokom čitavog perioda posta, u brojnim objektima Tempa, DIS-a, Rode i Mercatora naše promoterke će kupcima deliti La Perla mini kuvare sa receptima. Uz atraktivne cene i nemačku garanciju kvaliteta  La Perla proizvoda zadovoljstvo potrošača je zagarantovano.   

  Opširnije »
 • Carapelli promocije

  Carapelli promocije

  07.11.2014.

  Svakog vikenda u velikim sistemima kao što su Mercator S, Metro, DIS, Veropulops, Tempo, IDEA, organizujemo promocije naših brendova. U nastavku možete pogledati slike sa promocija:

  Opširnije »
 • Riso Gallo promocije
 • Dani Francuske - Foullon čokolada

  Dani Francuske - Foullon čokolada

  24.11.2014.

  U okviru manifestacije "Dani Francuske" koji su održani od 17. do 23. novembara u hipermarketu Mercator u Beogradu i Novom Sadu potrošačima smo predstavili vrhunske Foullon čokolade sa najboljim kakaom iz Afrike.  Foullon čokolade koje proizvodi i lansira “Cemoi grupa”, francuski lider u proizvodnji kakaa i čokolade koje su novina na našem tržištu, upakovane su u elegantnom kartonskom pakovanju od 200 grama. Sladokusci mogu uživati u...

  Opširnije »
Ukupno: 9  Prikazano: 1 - 9