Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Schogetten

 

 

Schogetten čokolade su ekskluzivni brend nemačke kompanije Ludwig Schokolade, danas deo velike Kruger Grupacije. Istorija kompanije Ludwig Schokolade seže u davnu 1857. godinu, kada je njen osnivač Leonard Monheim, po zanimanju apotekar, doneo recepturu za čokoladu iz Italije i počeo ručno da pravi prve čokoladice u svojoj apoteci. Prekretnica za ovu kompaniju desila se 1962, kada je umesto obične table čokolade, napravljena originalna inovacija u čokoladnom svetu –  dobili smo jedinstvene Schogetten čokolade sa 18 zasebnih kockica najfinijih ukusa. Ta revolucija u svetu čokolade i danas čini Schogetten posebnom i drugačijom.


Schogetten je tako počeo pisati novu čokoladnu istoriju. Od tada, pa sve do danas, Schogetten je prerastao u jedan od najpoznatijih brendova čokolade ikada, najvišeg kvaliteta, jedinstvenog i prefinjenog ukusa. Snaga kompanije je znatno ojačana 1998. godine, kada je integrisana u globalnu nemačku Krüger Grupu, čije je ime u svetu sinonim za najviši kvalitet i orijentisanost ka potrošaču, postaviviši tako kurs za uspešnu budućnost u nacionalnim i međunarodnim tržištima i stvarajući novi potencijal za 21. vek.


Šta još Schogetten čokolade čini tako posebnim?


Gde god da kupite Schogetten čokoladu, dobićete identično slatko iskustvo i kvalitet, jer je proizvodnja svih Schogetten čokolada isključivo u Nemačkoj, po jedinstvenoj recepturi za sve zemlje širom sveta. Tako da identične Schogetten čokolade  konzumiraju i Nemci, i Francuzi, i Englezi, i Italijani, ali i mi u Srbiji, Bosni i Hercegovini... Negujući prvenstveno kvalitet u proizvodnji slatkiša, Ludwig čokolade neguje i jednakost, jer ne odvaja zemlje zapadne i istočne Evrope, pružajući isti kvalitet za ceo svet. Proizvođači čokolada imaju različite prakse, ali je kod Schogetten čokolada sigurno da ćete za svoj novac uživati isključivo i samo u čokoladama od 100gr, jer je moto ove kompanije da potrošaču pruži najbolji kvalitet, ali i adekvatnu  težinu, bez vizuelnih trikova ( da izgleda kao 100gr, a ustvari je 80 gr). Svaka slatka kockica je posebno odvojena, kako bi Vaš užitak bio jednostavniji, praktičniji i higijenski ispravan. Savršeno oblikovane kockice omogućavaju da ne prljate ruke i ne lomite čokoladu, već da elegantno uživate, zatvorite kartončić i odložite čokoladu do narednog puta. Veoma praktično  i kvalitetno kartonsko pakovanje leti čuva čokoladu da se ne topi tako brzo. Što je najbitnije, nijedna Schogetten čokolada u sastavu nema aditiva, konzervanasa niti veštačkih boja.


Schogetten čokolada Trilogia 100gr


Za one neodlučne kada je ukus čokolade u pitanju, tu je Schogetten Trilogia - u svakoj od 18 kockica nalaze tri različita ukusa: bela čokolada sa ljuspicama lešnika, Gianduia lešnik mlečna čokolada i mlečna čokolada. Kombinacija tri vrste najkvalitetnije nemačke čokolade oduševljava svakog ljubitelja slatkiša. Tri potpuno savršena ukusa u jednom zalogaju su ono što ovu čokoladu izdvaja i čini je potpuno autentičnom.


Schogetten čokolada jagoda i jogurt 100gr


Ukus svežih jagoda, jogurta i najukusnije čokolade spojen je u 18 kockica Schogetten čokolade jagoda-jogurt! Ova kombinacija osvaja na prvi zalogaj i predstavlja pravo carstvo za Vaša istančana čula. Zato je Schogetten čokolada jagoda jogurt pavi ukus leta na Vašem stolu.

 


Schogetten čokolada Straćatela 100gr


Zahvaljujući ovoj čokoladi, u idealnoj kombinaciji dva omiljena slatkiša sada možete uživati tokom cele godine, jer svaka od 18 kockica u sebi sadrži ukus Straćatela sladoleda. Pun ukus ove nesvakidašnje kombinacije donosi 

 


Schogetten čokolada sa alpskim mlekom 100gr


Neodoljivi ukus savršene nemačke Schogetten mlečne čokolade idealan je za one koji vole konkretan, pun ukus, bez ostalih primesa i dodataka. Uživajte lagano u 18 kockica punih mlečnog ukusa čokolade. Jednostavna i savršena.

 


Schogetten čokolada sa lešnicima i alpskim mlekom 100gr


Zavolećete već na prvi zalogaj ovaj tradiocionalni ukus oplemenjen najfinijim komadićima lešnika. Nezobilazna čokolada za prave sladokusce i nešto što uvek morate imati u svojoj torbi. Ova čokolada je neodoljivo hrskavo iskustvo kome nećete odoleti.

 

 

Schogetten tamna čokolada 100gr


Tamna čokolada, između ostalog, otpušta hormon sreće endorfin, i na taj način nam smanjuje anksioznost, a pored toga prepuna je magnezijuma koji takođe važi za jedan od boljih prirodnih podizača raspoloženja koji sprečava zadržavanje vode u organizmu i smanjuje nadutost. Schogetten tamna čokolada, osim navedenih prednosti, ima divan ukus i proizvedena je od najkvalitetnijih sastojaka, pa ćete u njoj naći zdravlje i zadovoljstvo na jednom mestu.


Schogetten čokolada tiramisu 100gr


Za sve one koji su ljubitelji ovog popularnog kolača, a pritom vole i čokoladu, Schogetten čokolada tiramisu je pravo rešenje! Dobićete duplo uživanje kada okusite kremasti, meki fil obavijen najkvalitetnijom mlečnom čokoladom...

 

 

Schogetten dečija čokolada 100gr


Mališani obožavaju čokoladu, a mi da im udovoljimo. Ipak, nije svaka čokolada pogodna za njih. Schogetten dečija čokolada je specijalno formulisana za najmlađe, punjena slatkim mlečnim kremom. Sadrži veći procenat mleka i kalcijuma, kako bi Vaši nadraži uživali u slatkišu namenjenom baš za njih. Poklonite im ovu čokoladu, jer je 18 kockica u pakovanju  ono o čemu svaki mališan sanja... 

 

Schogetten bela čokolada 100gr


Za belu princezu među čokoladama često važi pravilo da nije baš kvalitetna kao tamne čokolade. Međutim, to nije tako ukoliko izaberete pravu belu čokoladu. Dobra bela čokolada sadrži kakao puter kao jedini izvor masnoća. Jeftinije verzije bele čokolade umesto kakao putera mogu da sadrže palmino ulje ili neke druge jeftinije masnoće. Pre nego kupite belu čokoladu pogledajte sastojke. Uverićete se da je Schogetten bela čokolada upravo sastavljena od kakao putera! Tako da možete da se opustite i uživate u Vašem omiljenom ukusu. 


Schogetten čokolada Praline Noisettes 100gr


Kombinacija čokolade i pralina sa lešnikom je nesvakidašnji ukus koji oduševljava i najistančanije čulo ukusa. Konzumiranjem ove čokolade u potpunosti ćete zadovoljiti potrebu za slašću, jer u sebi, zapravo sadrži dve poslastice. Interesantno zvuči, ali je još bolje kada se proba. 

 

 

 


Schogetten čokolada Black&White 100gr

Ukusna čokolada od alpsok mleka punjena mlečnim kremom od vanile i hrskavim komadićima tamnog biskvita. Sjajna kombinacija ukusa zadovoljiće potrebe i najvećih sladokusaca. 

 

 

 

 

Schogetten čokolada Caramel Brownie 100gr

Uzbudljiva kombinacija čokolade svilenkastog ukusa od alpskog mleka sa ukusom brownie-a i hrskavim komadićima karamele.Ukus koji će osvojiti sve obožavaoce brownie kolača i karamele. Nećete joj odoleti i vratićete se po još 

 

 

 

 

   Schogetten mini čokolade 33gr

Schogetten čokoladice u pakovanju od 33 grama predstavljaju nove oblike proverenih majstora čokolade. Prepoznatljiv ukusi i kvalitet, a novo pakovanje za “prvu pomoć” kada je hitno potrebno nešto savršeno slatko. Zgodno za svaki džep ili torbicu, pogodno za momente kada nemate mnogo vremena na raspolaganju da se osladite kvalitetnim slatkišem. Izaberite omiljeni ukus – sa alpskim mlekom, sa lešnicima, sa jagodom i jogurtom ili dečiju. 

 

 

 

 

 

 

Schogetten crna čokolada sa kakaom i lešnicima 100gr

 

Uzbudljiva kombinacija crne čokolade, kakaa i lešnika. Nećete joj odoleti i vratićete se po još 

 

 

 

 

 

 

 

   Schogetten Ovseni kolačići 100g

Tradicinalna nemačka čokolada u kartonskoj ambalaži. Novi ukus - ovseni kolačići. 18 posebno upakovanih kockica najfinije čokolade; 

 

 

 

 

 

 

 

   Schogetten trilogija jagoda 100g

Tradicinalna nemačka čokolada u kartonskoj ambalaži. 18 posebno upakovanih kockica najfinije čokolade;