Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Nižemo uspehe!

Podržavamo sportski duh i zdrave navike – i ove godine sponzorišemo našeg džudo majstora, legendarnog takmičara sa najdužim stažom u džudou, sportskog velikana i svetskog prvaka. Prošle godine je uz podršku Mutti italijanskog brenda osvojio je dve medalje:  zlatnu u grupi 10 godina mlađih i srebrnu u grupi 20 godina mlađih velikih majstora džudoa, dok će ove godine ponosno zakoračiti na Francusku strunjaču uz brend Il Capitano.

Vuk Rašović je, za one koji nisu imali čast da ga upoznaju, sjajan borac ali i veliki čovek. Kao ambasador  zdrave ishrane, fer borbe, takmičarskog duha, Vuk često ima potrebu da svoju mudrost za put do uspeha prenese i najmlađima i usmeri ih na fizičku aktivnost. Džigoro Kano, tvorac džudoa govorio je da je učenje jedne osobe pune vrlina može imati uticaja na mnoge, ono što dobro nauči jedna generacija može se preneti na sto drugih. Sličnom mantrom služi se i Vuk, koji je za Politiku izjavio da je – u svemu tome najlepše što sam stalno sa mladim ljudima. Moji sportski drugovi sa kojima sam nerazdvojan mlađi su od mene i 50 godina. Teško da bih u nekoj drugoj sferi života mogao da ostvarim tako kvalitetan kontakt sa ljudima kao u sportu.  

Stoga, kroz podršku inspirativnom Vuku, podržavamo i mlade koji odluče da nižu uspehe ugledajući se na njega. Zato vas pozivamo da zajedno sa nama, kroz navijanje za zdrav život, date podršku Vuku na internacionalnom turniru u Francuskoj za koji se upravo priprema.