Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Il Capitano

Il Capitano su vrhunski proizvodi konzervirane ribe i mediteranskih delicija. Svojim sastavom, načinom pripreme i ukusom, svrstavaju se među najkvalitetnije proizvode u ovoj kategoriji i zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih gurmana. Osim toga, Il Capitano proizvodi poseduju i ključne hranljive materije, te predstavljaju idealan izbor hrane za sve pobornike zdravog načina života.
Ovi ukusni, zdravi i prirodni obroci mediteranske kuhinje, doprinose vašem zdravlju, omogućavaju kreativnost u spravljanju jela i uživanje u najboljim plodovima prirode i mora.
Tuna je jedna od riba s najvećom hranjivom vrednošću. Obezbeđuje lagan i zdrav obrok budući da sadrži nezasićene masti koje ne podižu nivo holesterola, kao i dragocene vitamine koji su bitni za naše zdravlje. Postoje brojne vrste tune, ali su najpoznatije Katsuwonus pelamis ili Skipjack i Thunnus albacares ili Yellowfin. Skipjack su tune visoke tržne vrednosti s leđnim delom tamnoplave ili ljubičaste boje i srebrnim trbušnim i donjim bočnim delovima. Žive u tropskim i umereno toplim okeanima kao i u Sredozemnom moru. Ta je vrsta tunjevine svetlo crvene boje, srednje čvrsta i ima prosečan sadržaj masti. Veoma je ukusna i zdrava, sa specifičnom aromom, te je zato vrlo popularna među konzumentima ribe. Yellowfin je, ustvari, stručni naziv za žutoperajnu tunu. Boja tela žutoperajne tune je promenjiva: leđni deo je tamnoplav, oba bočna dela su zlatna, a trbušni deo je srebrni. Živi u okeanima tropskog i suptropskog pojasa (ponekad i u Sredozemnom moru). Ta je vrsta tunjevine izuzetno ukusna i sadrži malo masti. Struktura tunjevine je čvrsta i ujedno nežna.
Il Capitano tunjevina komadići - 170g i 80g
Ovaj vrhunski proizvod nastao je od mekanih i sočnih komadića mesa najkvalitetnije tune i čistog biljnog ulja. Bez kostiju ribe, aditiva i veštačkih boja, samo originalni ukus Mediterana, predstavlja osnov uravnotežene, zdrave ishrane. Easy open konzerva, jednostavna za upotrebu, čuva svežinu i sve hranljive sastojke ribe.
Il Capitano tunjevina komadi - 170g i 80g
Ljubitelji kvalitetne ribe uz Il Capitano tunjevinu u komadima osetiće iskonski užitak morskih dubina! Krupni, birani komadi sočne ružičaste tunjevine, bez samlevenih ostataka u čistom biljnom ulju, pravi su ugođaj za sve koji znaju da cene kvalitet ribljih specijaliteta. Easy open konzerva, jednostavna za upotrebu, čuva svežinu i sve hranljive sastojke ribe.
Il Capitano tunjevina SUPERIOR komadi - 170g i 170g+15g GRATIS
Il Capitano tunjevina SUPERIOR sačinjena je od najkvalitetnijih velikih komada Skipjack tunjevine, bez kožice i kostiju,  sa  dodatkom  biljnog  ulja.  Predstavlja  premium  proizvod  na  našem  tržištu. Prirodni je izvor DHA i  EPA, posebne vrste omega-3 masnih kiselina koje poboljšavaju zdravlje srca i mozga, pa je ovaj proizvod preporučljiv za celu porodicu. Easy open konzerva, jednostavna za upotrebu, čuva svežinu i sve hranljive sastojke ribe.
Il Capitano tunjevina komad light Superior 170g
Tako je lako biti fit uz ukusne komade  il Capitano tunjevine light! Krupni komadi najkvalitetnije Skipjack tune bez dodatka ulja idealan su obrok za sve one koji vode računa o svom izgledu i „broje kalorije“. Odličan su izbor za sportiste, dijabetičare, kao i za osobe sa visokim holesterolom i povišenim krvnim pritiskom. Savršeno lagan  obrok  namenjen  onima  koji  uživanju  u najprefinjenijim ukusima. Preporuka je da se posle otvaranja tunjevina iscedi i prelije kvalitetnim ekstra devičanskim maslinovim uljem. Naša preporuka je najkvalitetnije italijansko maslinovo ulje Carapelli.
Il Capitano tunjevina komad Superior  u ekstra devičanskom maslinovom ulju 160g
Vrhunska Skipjack tuna koja se nalazi u ekstra devičanskom maslinovom ulju nudi dvostruko zadovoljstvo: ukusan, a zdrav i lagan obrok. Svi koji znaju da uživaju u ribljim delicijama vrhunskog kvaliteta, prepoznaće da ova tunjevina spada u grupu prvoklasnih morskih riba. Autentična aroma i ukus koji se ne zaboravlja najbolje opisuju ovaj proizvod…
Il Capitano tunjevina komadi sa povrćem 170gr
Krupni komadi najkvalitetnije tune sa ukusnom kombinacijom graška i luka, prelivenih delikatesnim dressing sosom predstavljaju pravi sklad ukusa. Za ljubitelje nesvakidašnjih ukusa, ovo je prava poslastica! Pogodna je kao glavno jelo, ali i kao dodatak kulinarskim maštarijama…
il Capitano tunjevina salata Mexico 170g
Sočni komadi najprobranije tunjevine u kombinaciji sa mešavinom povrća: kukuruza, crvenog pasulja, crnog luka i paprike, spravljene u meksičkom stilu, namenjeni su svima koji preferiraju pikantnije arome. Uz idealan balans ukusa neće razočarati ni najzahtevnije ljubitelje ribljih specijaliteta.
Il Capitano tunjevina salata Exotic 170g
Praktična kombinacija mešanog povrća sa malim klipom kukuruza i vrhunskom tunom, omogućuje vam izbalansiran i kompletan obrok u najkraćem roku. Idealno za celu porodicu, jer predstavlja uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala u pravom malom gastonomskom blagu.  
Srdela je poznata kao „prva dama među plavim ribama“. To je riba vitkog tela, velikih i tankih ljuski koje se lako skidaju, izrazito bogata omega – 3 masnim kiselinama koje su preko  potrebne za održavanje dobrog zdravlja. Srdela je veoma važan izvor belančevina, koje se u poređenju sa mesnim belančevinama odlikuju lakšom probavljivošću (sadrže manje kolagena), i povoljnijim aminokiselinskim sastavom. Sardina je produkt mora, samo zdravlje koje nam zemlja daje, i predstavlja proizvod neospornog kvaliteta.
Il Capitano Bianchi sardina u biljnom ulju 125g
Bianchi sardina predstavlja vrhunski proizvod konzerviran na zdrav način. Sveže i pažljivo odabrane sardine, poreklom iz Maroka, zemlje sa najkvalitetnijom sardinom iz najčistijeg okeana, ručno se čiste i sveže se konzerviraju u najkvalitetnijem biljom ulju. Pružaju odlične količine omega-3 masnih kiselina, vitamina B12 i vitamina D, koji pomaže u sprečavanju nastanka dijabetesa.

Il Capitano Bianchi sardina u paradajz sosu 125g
Mesnata struktura odabrane ribe uz dodatak sosa od najkvalitetnijeg paradajza probudiće vaša čula i osvojiti vas već pri prvoj konzumaciji. Paradajz sos obogaćuje sardine intenzivnim, prefinjenim ukusom, ali i dodatnim vitaminima. Ova specifična kombinacija ukusa konzervirana je na način koji čuva sva hranljiva svojstva ribe i povrća.
Il Capitano Bianchi sardina u ulju sa limunom 125g
Osvežavajuća i ukusna kombinacija sveže sardine sa komadićima limuna predstavlja još jedan u nizu hranljivih, a laganih obroka iz palete il Capitano proizvoda. Idealna je kombinacija omega 3 masnih kiselina i vitamina C, najsnažnijeg antioksidansa i čuvara imuniteta. Može se služiti uz predjelo, ali i uz elegantne i prefinjene degustacije.
Il Capitano Bianchi skuša fileti u biljnom ulju 115g
Pažljivo odabrani i ručno sečeni i filetirani komadi skuše vrhunskog kvaliteta sa dodatkom čistog, suncokretovog ulja. Obiluju aminokiselinama, mineralima i vitaminima neophodnim za uspostavljanje pravilnog funkcionisanja metabolizma. Potpuno prirodan proizvod bez aditiva predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje morskih delicija, koji žele da se hrane uravnoteženo.
Il Capitano Bianchi skuša fileti u paradajz sosu 115g
Konzervirani fileti skuše sa dodatkom sosa od probrane vrste paradajza predstavljaju bogat izvora omega-3 masnih kiselina EPA i DHA. Kombinacija skuše i paradajza obezbeđuju vašem telu masti neophodne za rast i razvoj, ali i snažan antioksidans za izbacivanje toksina iz vašeg organizma.
Il Capitano Bianchi skuša fileti u maslinovom ulju 115g
Odabrani komadi skuše visokog kvaliteta sa dodatkom vrhunskog ekstra devičanskog maslinovog ulja predstavljaju dvostruki izvor zdravlja. Savršeno zdrava i ukusna kombinacija obezbediće užitak za vaša čula i obezbediti vam dovoljnu količinu neophodnih hranljivih sastojaka i energije za svaki dan.
Il Capitano tunjevina komadići Pizza 1705g
Sada možete uživati u omiljenom jelu spremljenom na zdrav način. Komadići tune, bez samlevenih ostataka, kao i neodoljivim i prepoznatljivim ukusom pizze, idealan su dodatak ukusnim, italijanskim specijaliitetima. Veliko pakovanje iL Capitano Pizza tunjevina komadića pogodno je za HoReCa kanal prodaje.
Il Capitano tunjevina komadi Superior 1705g
Komadi najkvalitetnije Skipjack tune bez samlevenih ostataka u velikom pakovanju namenjeni pre svega restoranima. Pakovanje je, takođe, prilagođeno i domaćinstvima i predstavlja idealan sastojak u spremanju posnih, zdravih i delikatesnih jela. Ulje u kojem se konzervira riba je čisto, bez ikakvih dodataka, kao i bez aditiva, veštačkih boja.
Il Capitano Bianchi rezani šampinjoni 425, 850 i 3100ml
Marinirani i seckani šampinjoni, svojstvenog mirisa i ukusa, savršen su izbor za pripremu gotovo svih internacionalnih, ali i tradicionanih jela. Niska kalorična vrednost ih svrstava u poželjne namirnice osoba na dijeti, a 100 grama šampinjona sadrži svega 15 kalorija. Sadrže veliki broj minerala, vitamina i smanjuju nivo masnoće i holesterola u krvi.
Il Capitano zelena maslina sa košticom 170 i 720 gr
Specijalna tehnologija kojom se dobijaju odgorčene zelene masline stvara proizvod vrhunskog kvaliteta. Probrane masline uzgajane su u Grčkoj, na savršenom geografskom području. Njihovo pakovanje prilagođeno je da sačuva autentičan ukus i miris, kao i jedinstvenu zelenu boju masline.
Il Capitano zelena maslina sa paprikom 720 gr
Čvrst i krupan plod najkvalitetnije zelene masline, upakovan u slanom rastvoru obezbeđuje vašem organizmu snažno antioksidansko dejstvo. Sadrži niz hranljivih materija i mnoge lekovite sastojke, kao što su belančevine, vitamine A, B i C, ali i različite mineralne materije, kao što su sumpor, fosfor, hlor, natrijum, kalcijum i gvožđe. Pogodne su za svakodnevnu upotrebu, tokom čitave godine.
Il Capitano crna maslina sa košticom 170 gr
Crne masline upakavane savremenom tehnikom koja čuva sve hranljive sastojke, svojim specifičnim ukusom i aromom predstavljaju odličan dodatak vašim omiljenim jelima. Odličan su izvor mononezasićenih masnih kiselina i dobar izvor vitamina E. Crne masline se mogu uzimati kao preventiva ili kao lek i predstavljaju namirnicu zdravlja i dugovečnosti.
il Capitano Bianchi ulje od komine masline 1L
Idealna mešavina ulja od komina masline i ekstra devičanskog maslinovog ulja, poreklom iz Španije. Ulje je sačinjeno od odabranih maslina sa područja Španije, specijalno uzgajanih i ručno branih. Gusta tekstura čuva autentičan ukus i miris. Kao bitan sastojak svakog obroka, može se koristiti kao dodatak salatama, a pogodno je za prženje i kuvanje svih vrsta jela.
Il Capitano ananas kolut i kocka 580 i 850ml
Najkvalitetniji i pažljivo odabrani i upakovani kolutovi i kockice ovog prvoklasnog tropskog voća osvežiće vas i okrepiti tokom sva četiri godišnje doba. Ananas je bogat vitaminom C, a od lekovitih sastojaka ističe se i bromelain, grupa enzima koji razgrađuju proteine. Konzerviran je na način da sačuva sve svoje hranljive i nutritivne vrednosti.