Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Bertolli

Bertolli - maslinovo ulje broj 1 u svetu

 

Na našem tržištu se konačno pojavilo Bertolli maslinovo ulje vrhunskog kvaliteta koje je broj 1 u svetu.

"Carapelli" i "Bertolli" maslinova ulja  su  brendovi "Deoleo" međunarodne grupacije koja proizvodi najbolja maslinova ulja  na svetu. Svaki od brendova koje proizvodi ova grupacija je lider u nekoj od zemalja:  u Italiji, Španiji i USA. "Carbonell" nije samo lider na španskom tržištu, već je najprodavanije špansko ulje na svetu. "Bertolli" je najpoznatiji brend na svetu, a drugi brend u Italiji (a sada i kod nas na tržištu imamo čast da prezentujemo svetski broj 1). 

Samo nekoliko kapi ovog magičnog ulja daće jelu mediteranski ukus i autentičan italijanski pečat. 

Davne 1865-te godine u Toskani, bračni par Francesco i Caterina Bertolli otvorili su u svojoj kući malu radnju u kojoj su prodavali svoje maslinovo ulje. Njihovo maslinovo ulje je ubrzo postalo poznati međunarodni brend,a danas je najprodavanije u svetu

Bertolli maslinovo ulje se pravi od najboljih maslina na Mediteranu. Masline se cede mehanički, hladnim postupkom kako bi zadržale sve svoje kvalitete. Potrebno je pet kilograma maslina da bi se dobila jedna litra Bertolli maslinovog ulja. 

Bertolli maslinovo ulje u pakovanju od 0,5 i 1l je idealno za salate, paste, sosove i marinade. Takođe, nudimo i  limitiranu seriju sa Bertolli extra devičanskim maslinovim uljem koja sadrži motive Bertolli limenki iz 50-tih, 60-ih i 70-ih godina.