Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Sponzorstvo sportskom velikanu

Sponzorstvo sportskom velikanu
14.03.2018.

U želji da stanemo iza pravih vrednosti i kvaliteta, od nedavno smo podržali vrhunskog sportistu, živu legendu, samuraja sa Balkana, velikana Vuka Rašovića.

Sa više od 50 godina u džudou i više od 1000 takimičenja, Rašović i dalje osvaja medalje. Do sada ih je na najvećem međunarodnim takmičenjima osvojio 79, od toga, čak, 57 zlatnih!

Cenjen i poštovan širom sveta, ovaj velemajstor džudoa je počasni trener Evropske džudo unije, prvi počasni profesor Fakulteta za sport Univerziteta u Beogradu, doživotni počasni predsednik Džudo saveza Srbije i nosilac najvišeg priznanja Svetske džudo federacije.

Ali, to nije sve. Na nedavno održanom Eurometropolis Masters Judo Turniru u Lilu (Francuska), ovaj višestruki svetski i evropski Masters Šampion osvojio je dve medalje:  zlatnu u grupi 10 godina mlađih i srebrnu u grupi 20 godina mlađih ​​velikih majstora džudoa.

Nadamo se da će, uz našu simboličnu podršku, Vuk Rašović, doprineti da naša himna i dalje bude iznova intonirana u čast novih pobeda i dostignuća.