Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Schogetten

Ludwig Schokolade GmbH & Co. KG Mauxion

“Schogetten” čokolade su ekskluzivni brend nemačke kompanije Ludwig Schocolade.

Kompanija Ludwig Schocolade, nastala je davne 1857.godine kada je njen osnivač Leonard Monheim, po zanimanju apotekar, doneo recepturu za čokoladu iz Italije i počeo ručno da pravi prve čokoladice u svojoj apoteci. Danas ova kompanija proizvodi čokolade visokog kvaliteta, jedinstvenog i prefinjenog ukusa. 

Posebnost Schogetten čokolada se ogleda u tome što su načinjene od 18 kockica najfinije čokolade. Ove čokolade ne sadrže aditive, konzervanse, veštačke boje I ukuse. Kockice su uvijene u celofan  i na kraju zapokovane u kartonsku kutijicu. Veoma praktično pakovanje leti čuva čokoladu da se ne topi na toploti. Savrseno oblikovane kockice omogućavaju da ne prljaš ruke I ne lomiš čokoladu već  da elegantno uživaš, zatvoriš kartončić I odložiš do sledećeg puta. 

Pored standardne mlečne, bele i tamne čokolade, postoji ukupno 12 ukusa od kojih su neki:  čokolada sa dodatkom lešnika, sa nugat kremom, sa jagodom i jogurtom, sa dodatkom karamel krema, trilogija , dečija mlečna čokolada obogaćena kalcijumom, marcipan, tiramisu, cappuccino, straćatela i badem.