Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Loacker

Loacker je brend broj 1 u Italiji i lider u proizvodnji delikatesnih napolitanki I čokoladnih poslastica

Loacker napolitanke i čokoladne poslastice su poznate od Amerike do Evrope, preko Azije, po svom jedinstvenom prirodnom ukusu, jednostavnoj lakoći ukusa i karakteristično dizajniranim pakovanju. Oni su jednostavno lagani, prirodni i izvrsni.

 

Gran Pasticceria

Probrani vafli iz asortimana “Gran Pasticceria”, su hrskave čokoladne poslastice stvorene da Vam izmame uzdahe zadovoljstva pri svakom zalogaju i opuštanju koje je uz njih zagarantovano.

“Gran Pasticceria” vafli su načinjeni od izdašnog kremastog punjenja i čokolade i svaki od ponuđenih ukusa ima svoju posebnu čaroliju užitka.

 

Zašto su ovi proizvodi tako dobri?

Pre svega su načinjeni u samom srcu prirode, stižu sa alpskih proplanaka i sadrže u sebi ono najbolje od svežeg planinskog vazduha i čiste izvorske vode. Tradicionalna “Loacker” receptura datira iz davne 1925.godine.

“Loacker” proizvodi sadrže najprobraniju smesu koja podrazumeva:

Vrhunski prženi napuljski lešnik , sveže pahuljice kokosa, čistu čokoladu sa maslacem i od kakaa (bez dodatih masnoća), devičansko ulje od kokosa, koje je dobijeno prirodnim putem hladnog ceđenja, te prirodne granule vanile.

Ovi proizvodi ne sadrže:

Veštačke boje, konzervanse, veštačke arome i dodatke, zasićene masnoće i genetski modifikovane namirnice .

Pakovanje:

Ambalaža kod ovih vafla je poslednje dostignuće tehnologije koja Vam omogućava, da uživate u besprekornoj svežini namirnica svaki put kada ih otvorite! Ljubitelji čokolade će biti naprosto osvojeni poslasticama iz asortimana “Gran Pasticceria”! Probajte ih i osetićete nešto posebno!

 
Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

 
Loacker Gran Pasticceria sa kokosom

Loacker Gran Pasticceria sa lešnikom

 
Loacker Gran Pasticceria

Loacker Gran Pasticceria sa tamnom čokoladom

 
Loacker Gran Pasticceria

Loacker Gran Pasticceria foliete

 
Loacker Gran Pasticceria

Loacker tortina

 

Loacker napolitanke

Napolitanke “Loacker” vrhunski su specijalitet omiljen širom sveta. Proizvode se isključivo u alpskim krajevima na određenoj nadmorskoj visini kako bi zbog tamošnjeg vazduha što duže bile hrskave i sačuvale svoj prepoznatljiv ukus. Napolitanke su napravljene po posebnoj recepturi i odlična su kombinacija mleka, čokolade i pijemontskih lešnika, a 75 posto njihove mase čini ovo izdašno i kremasto punjenje.Ne sadrže veštačke arome, boje ni konzervanse, hidrogenizirane masti, kao ni genetski modifikovane sastojke.

Napolitanke “Loacker” su napolitanke dovedene do savršenstva!

“Loacker”napolitanke sa lešnikom 100g. i “Loacker “ napolitanke crem kakao 100g.

“Loacker sandwich” sa tamnom čokoladom i Loacker sandwich sa lešnikom 75g

 

“Loacker” čokolade

Ove izvrsne italijanske čokolade vrhunskog kvaliteta napravljene su po inovativnom i originalnom receptu i predstavljaju potpuno nov proizvod na tržištu. Bilo da se odlučite za tamnu ili belu čokoladu uživaćete u prepoznatljivom ukusu i zagarantovanom kvalitetu koji su kreirali majstori iz slatke radionice “Loacker”.