Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Foullon

“Foullon”  čokolade su vrhunski slatkiš koji proizvodi i lansira “Cemoi grupa”, francuski lider u proizvodnji kakaa i čokolade. “Cemoi grupa” koja je osnovana davne 1814. godine, sa tradicijom dugom više od  200 godina, danas proizvodi 260.000 tona čokolade, godišnje, što predstavlja 2/3 francuskog tržišta. „Kemoi grupa“ za svoje čokolade obezbeđuje samo najkvalitetniji kakao direktno preko svoje mreže farmera koji uzgajaju ovaj magični sastojak od kojeg se prave čokolade. „Cemoi grupa“ je poznata kao najveći proizvođač vrhunskog kaka, ali je čuvena i po specijalnoj tehnologiji mlevenja kojom se dobija najsitniji i najfiniji kakao za čokolade i ostale konditorske proizvode.

U elegantnom kartonskom pakovanju od 200 grama možete uživati u ukusima tri izvrsne mlečne čokolade: čokoladi sa celim lešnikom, tamnoj čokoladi sa  celim bademom i beloj čokoladi sa žitaricama.

Zadovoljstvo će vam biti zagarantovano i ukoliko se odlučite za neku od jedinstvenih „Foullon“ čokolada sa zemljom porekla sirovine iz Madgaskara, Obale Slonovače i Ekvadora u pakovanju od 100 grama.

-    tamna čokolada sa 60%  kakaa iz Madagaskara, 
-    tamna čokolada sa 74% kakaa iz Obala Slonovače 
-    i mlečna čokolada sa 33% kakaa iz Ekvadora

Uživajte u raskošnim ukusima francuskih čokolada pripremljenih od originalnih sirovina iz egzotičnih afričkih zemalja!