Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Franz Josef Kaiser

„Franz Josef Kaiser” premijum brend obuhvata ekskluzivne riblje proizvode: komade tunjevine u biljnom ulju i sa dodatkom čilija, skušu u dva ukusa, fileti skuše u maslinovom ulju i filete dimljene skuše, kao I dimljene dagnje koje su jedinstvene na našem tržištu. Ovi proizvodi ne sadrže aditive i konzervanse, a osim izuzetnog kvaliteta prepoznatljivi su i po ekskluzivnom pakovanju. U proizvodnji “Franz Josef Kaiser “primenjuje sve međunarodne standarde, zato su ponosni vlasnici brojnih sertifikata i licenci dobijenih za kvalitet svojih proizvoda. Danas sa svojim proizvodima snadbevaju šesnaest evropskih zemalja.

Premijum brend “Franz Josef Kaiser”  iz svoje jedinstvene i bogate ponude izdvaja konzerviranu “Yellowfin” tunjevinu koja je dostupna u dva ukusa, kao I “tuna steak” u biljnom ulju i pikantni komade tunjevine sa dodatkom čilija. “Franz Josef Kaiser” tunjevina je bogata omega 3 masnim kiselinama koje su blagotvorne za naš kardiovaskularni sistem, deluje kao antioksidans i preporučljive su u svakodnevnoj ishrani. 


Iz svoje bogate ponude “Franz Josef Kaiser” izdvaja dva ukusa skuše, filete skuše u maslinovom ulju i dimljene filete skuše. Konzumiranje skuše je veoma pametan i jednostavan način, za održavanje zdravlja srca. Skuša sadrži omega 3 masne kiseline, kompleks B vitamina, značajan je izvor fosfora, magnezijuma i gvožđa. Vitamini i minerali iz skuše imaju udela u metaboličkim procesima, izgradnji koštanog, nervnog i mišićnog tkiva.

 

Recepti

ROLAT PUNJEN TUNJEVINOM

Sastojci: 600g ćuretine u komadu (ili pilećeg belog mesa), 400g “Franz Josef Kaiser” tunjevine u biljnom ulju, 2 kašičice kapara, 100g “Mutti” duplo koncentrovanog paradajza, 1 žumance, 2 kašike prezli, origano, peršun, 1 glavica crnog luka, pola čaše belog vina, “Carapelli” maslinovo ulje, papričica i so

Priprema: Izblendirajte 400g oceđene “Franz Josef Kaiser” tunjevine, sa 2 kašike kapara, 100g “Mutti” duplo koncentrovanog paradajza, malo ljute papričice i origana da dobijete krem, pa u njega umešajte 1 žumance, so, biber i 2 kašike prezli. Nožem rasecite i tučkom rastanjite 600g ćirećeg filea, pa na njega rasporedite pripremljenu smesu. Urolajte i rafijom uvežite rolat. Propržite ga sa svih strana na malo ulja, pa mu dodajte sitno seckani luk, 1 ćašu belog vina i 700 ml pileće supe. Dinstajte, povremeno okrećući, oko 1 sat. Poslužite rolat sa “Mutti” cherry paradajzom, začinskim biljem, uljem i prezlama.