Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Ybarra vas poziva: Budi odgovoran i učestvuj u društveno odgovornoj kampanji!

Ybarra vas poziva: Budi odgovoran i učestvuj u društveno odgovornoj kampanji!
01.11.2016.

Kao društveno odgovorna kompanija Ducla trading, posle završene akcije „Nije šala deci smo potrebni”, po­država novu akciju - „TRENIRAJ BUDI ZDRAV’’ koju orga­nizuju u Ministarstvo prosvete i Ministarstvo sporta. U dogovoru sa ministarstvima, sponzori su pažljivo birani u skladu sa proizvodima koje kompanije promovišu u smislu zdrave hrane i napitaka, koji su zaista zdravi i po­dobni za decu i odrasle.

Uz kupovinu vrhunskog španskog extra devičanskog maslinovog ulja Ybarra i ulja od koštica grožđa Ybarra, 30 dinara po litru biće izdvojeno kao pomoć u kampanji „TRENIRAJ BUDI ZDRAV’’. Akcija traje od 1.11.2016 - 31.12.2016.

Extra virgine Ybarra maslinovo ulje je pravi prirod­ni sok od maslina hojiblanca, sa bogatom voćnom aromom i uravnoteženim ukusom, a nastalo je kao rezultat selekcije vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti.

Ybarra ulje od koštica grožđa vrhunskog kvaliteta, do­bijeno iz vrhunskih španskih suncem osunčanih vino­grada. Odlično za prženje, neutralnog ukusa ali vrhun­sko i učinkovito za negu lica i tela.