Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Dobrodošli u našu kompaniju

Ducla grupa je međunarodna kompanija, među najuspešnijim u regionu u oblasti uvoza hrane i neprehrambenih proizvoda. Iako je u početku obuhvatala samo prostor Srbije i Crne Gore, danas naša kompanija pokriva područje celog Balkana.

Uvozimo i distribuiramo samo najkvalitetnije evropske i svetske brendove kao što su Carapelli, Bertolli, Mutti, Riso Gallo, La Perla, Riso Pronto, Shogetten, Loacker, Mauxion, Grabower, Franconia i mnogi drugi.


Aktuelnosti

 • Treniraj, budi zdrav - tradicionalno!

  Treniraj, budi zdrav - tradicionalno!

  05.06.2018.

  „ TRENIRAJ, BUDI ZDRAV “ je već treću godinu pod pokroviteljstvom   Ybarra brenda – jednog od najvećih španskih proizvođača maslinovih ulja sa tradicijom od 170 godina, i on će, kao i do sada, pomoći akciju podržavajući zdrave navike. Kao i prethodnih godina, kupovinom Ybarra proizvoda u periodu od 1.6. - 1.9. (Extra devičansko 1l, 500ml, 250ml, kaoi Ulje od koštica grožđa 1l i 750ml) direktno donirate novac i učestvuje u...

  Opširnije »
 • Činimo dobra dela!

  Činimo dobra dela!

  30.04.2018.

  Društveno odgovorno poslovanje nikada ne jenjava - Ducla Trading pomaže onima kojima je pomoć potrebna, i čini to na najrazličitije načine. "Čineći dobra i plemenita dela, postajemo dobri ljudi."

  Opširnije »
 • IL CAPITANO I SRPSKI SAMURAJ OSVAJAJU ZLATO

  IL CAPITANO I SRPSKI SAMURAJ OSVAJAJU ZLATO

  01.04.2018.

  Kada se udruže Il Capitano i Vuk, rađa se nezaustavljivi samuraj! Još jedanput, na Eurometropolis Masters Judo turniru u Francuskoj, višestruki prvak džudoa Rašović, pokazao je da su godine samo izgovor, i osvetlao svoju zemlju kroz sjajnu borbu. Velika nam je čast i neizmerno zadovoljstvo što smo pomogli Vuku da se popne na tron broj 1, i da ponosno primi zlatnu medalju.

  Opširnije »
 • Sponzorstvo sportskom velikanu

  Sponzorstvo sportskom velikanu

  14.03.2018.

  U želji da stanemo iza pravih vrednosti i kvaliteta, od nedavno smo podržali vrhunskog sportistu, živu legendu, samuraja sa Balkana, velikana Vuka Rašovića. Sa više od 50 godina u džudou i više od 1000 takimičenja, Rašović i dalje osvaja medalje. Do sada ih je na najvećem međunarodnim takmičenjima osvojio 79, od toga, čak, 57 zlatnih! Cenjen i poštovan širom sveta, ovaj velemajstor džudoa je počasni trener Evropske džudo unije, prvi...

  Opširnije »
 • Donacija Univerzitetskoj dečijoj klinici

  Donacija Univerzitetskoj dečijoj klinici

  12.06.2017.

  Kompanija Ducla društvenu odgovornost ne vidi samo kao svoju dužnost i obavezu već kao zadovoljstvo negovanja i promocije društvenih vrednosti i doprinosu istim. Verujemo da uz više darivanja možemo postati bolje i srećnije društvo. Sa velikim ponosom želimo da istaknemo nam je posebno drago što smo bili deo humanitarne akcije „Nije šala. Deci smo potrebni“,  tokom koje je Kompanija Ducla donirala Univerzitetskoj dečijoj klinici...

  Opširnije »

Proizvodi koje zastupamo

 • Riso Pronto Lombardo

  Riso Pronto Lombardo je vrhunski italijanski pirinač, uzgajan na ograničenom geografskom području . Na našem tržištu su dostupne tri vrste: Sent Andrea, Round i Indica.

  Opširnije »
 • Riso Gallo Integrale

  Jedinstven proizvod na tržištu je Riso Gallo Blond Integrale, integralni pirinač već pripremljen na pari, pa umesto 45 min kod klasičnog integralnog pirinča, kuvanje skraćuje na svega 14 minuta.

  Opširnije »
 • Carapelli No.1 u Italiji

  Prema istraživanju ugledne svetske agencije AC Nielsen od 11.2012 Carapelli ulje je broj jedan u Italiji!

  Opširnije »
 • La Perla tunjevina

  La Perla riba i tunjevina su vrhunskog kvaliteta, bez aditiva i konzervanasa. Kompanija Oto Frank ima tradiciju dugu više od 50 godina i garant je nemačkog kvaliteta. La Perla tunjevina je lider na domaćem trištu.

  Opširnije »
 • Mutti proizvodi

  Mutti proizvodi od paradajza su broj 1 u Italiji jer se prave samo od najkvalitetnijeg svežeg paradajza, bez dodatka vode i ulja tako da su proizvodi 100% prirodni a samim tim i zdravi.

  Opširnije »
 • Shogetten čokolade

  Fantastične nemačke čokolade u više od 10 ukusa podeljene su na 16 savršenih kockica i upakovane u kartonsku kutiju tako da možete bez lomljenja, fino i elegantno poslužiti čokoladu i odložiti je do sledećeg susreta.

  Opširnije »
 • Mauxion

  Mauxion bombonjere u elegantnom pakovanju zadovoljiće svačiji ukus. Bombonjera će uvek biti idealan poklon i rado viđen gost!

  Opširnije »
 • Mutti pulpa

  Probajte pulpu od sveže iseckanog paradajza! Bez konzervanasa, aditiva i ikakvih dodataka. Čist paradajz 99, 7% i 0,3% soli.

  Opširnije »
 • Grabower

  Grabower šampite su idealna poslastica za sve sladokušce. Penaste i mekane šampite prelivene su mlečnom, belom i tamnom čokoladom.

  Opširnije »

Izdavanje poslovnog prostora

Izdaje se poslovni prostor Poslovna zgrada na Batajničkom drumu - Zemun, NOVOGRADNJA 2012

Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje poslovnog prostora
Opširnije »

Nova La Perla TV kampanja

Pogledajte naš novi La Perla TV spot koji emitujemo na TV stanicama širom Srbije tokom čitavog trajanja posta!