Ducla trading d.o.o.
Batajnički drum 299, 11 080 Zemun

+381 11 7870-630
office@ducla.rs

Frankonia

Kompanija Frankonia je osnovana pre skoro dva veka, davne 1869. godine u Nemačkoj, kao prva kompanija koja je počela proizvodnju dijetalne čokolade. Od njenog nastanka, pa sve do danas, Frankonia čokolade spadaju u najrespektabilnije poslastice na tržištu, jer  je ova kompanija još 1930. saharozu zamenila fruktozom, voćnim šećerom koji je zdraviji i lakše se apsorbuje u organizmu, i time učinila čokoladu dostupnu i osobama obolelim od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu. Dijabetičarima je Frankonia olakšala užitak i na taj način što je na svakoj čokoladi označila dozvoljenu dnevnu količinu konzumiranja. Osim navedenih prednosti, Frankonia čokolade su prvoklasnog kvaliteta jer ne sadrže genetski modifikovane sastojke, konzervanse, veštačke arome niti hidrigenizovane masti. Od 1977. godine Frankonia zvanično pripada francuskoj CEMOI grupaciji, čija tradicija proizvodnje čokolade datira, takođe, iz ranog 19. veka. Spoj tradicije i prirodnih sastojaka u Frankonia čokoladama garantuje uživanje bez straha od kalorija i opasnosti po zdravlje.


Ono što je, takođe, bitno je da zamenom saharoze za fruktozu ukus ovih poslastica nije ni namanje izmenjen, naprotiv, postao je samo prirodniji i delikatniji!


Frankonia Nougat čoklada (100 gr)


Osobe obolele od dijabetesa, kao i oni koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu, konačno mogu da uživaju u čarima ukusne Frankonia čokolade. Sočne, kremaste, sa punim ukusom lešnika, lagano se tope u ustima. Sačinjene u saradnji sa prirodom, od najkvalitetnijih sastojaka i pažljivo biranih lešnika, Frankonia čokolade umesto saharoze sadrže fruktozu, a ne sadrže GMO sastojke, gluten, te ne uzrokuju nagle promene nivoa glukoze u krvi, što kod dijabetičara može uzrokovati ometanje metaboličke kontrole. Sasvim prirodnog sastava i očaravajućeg ukusa, predstavljaju pravu ekskluzivu na našem tržištu.

 


 

Frankonia čokolada sa celim lešnicima (100 gr)


Čokolade sa celim lešnicima su nezaobilazna poslastica svih sladokusaca. Delikatnog ukusa, napravljena od najkvalitetnijeg mleka i lešnika, sa fruktozom umesto laktoze, Frankonia čokolada je spoj zdravog i ukusnog slatkiša. Zahvlaljujući svom sasvim prirodnom sastavu, ova čokolada je otkriće za sve ljubitelje poslastica koji vode računa o svom zdravlju i kvalitetu ishrane.

 


 

 

Frankonia mlečna čokolada (100 gr)


Mlečna čokolada je tradicionalan slatkiš, koju, univerzalno, vole svi koji vole poslastice. Spoj tradicije i inovacija u domenu konditorske industrije, prilagodio je Frankonia čokoladu potrebama savremenog potrošača koji, osim najboljeg ukusa, zahteva i vrhunski kvalitet proizvoda. Frankonia mlečna čokolada sa fruktozom od pažljivo biranog mleka, bez GMO i glutena, je ono najbolje što vam priroda može ponuditi kada je reč o slatkim zadovoljstvima. 


 

 

Frankonia jagoda-jogurt (100 gr)


Idealna kombinacija čokolada-jagoda-jogurt uvek podseća na toplije dane, sveže voće i gastronomske letnje užitke. Frankonia čokolada pruža ovo zadovoljstvo tokom cele godine, čak i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu. Lagani, puni ukus Frankonia čokolade sa kremastim punjenjem od jagode i jogurta, predstavlja pravi voćni šejk! Idealna kombinacija najkvalitetnijih, prirodnih sastojaka je ono što ovu čokoladu svrstava u ekskluzivni  brend među poslasticama.


 

 

Frankonia tamna čokolada (100 gr)


Kombinacija najkvalitetnijih, prirodnih sirovina sa tamnom čokoladom su dobitna kombinacija da se zdravo zasladite. Tamna čokolada je odličan izbor za sve one koji vode računa o svom zdravlju, jer sadrži znatno više kakaa od običnih čokolada. Još kada se tome doda činjenica da u Frankonia čokoladama nema laktoze, niti glutena, već samo voćni šećer, sasvim je jasno zašto je ova čokolada odabir onih koji odlično znaju da prepoznaju kvalitetne poslastice.